I accept

This website uses cookies/analytics to ensure you get the best experience on our website. You can read how we use them in our privacy policy.Nederlands English Deutsch

Uw vakantiewoning in Enkhuizen

Op het mooiste plekje van Enkhuizen, in het centrum van de historische binnenstad met uitzicht over de oude haven ligt deze monumentale vrijstaande vakantiewoning. Een heerlijk zonnig huis, bestaande uit 3 woonlagen.

Dit bijzondere dijkhuis (het laatste in Enkhuizen!) is onlangs compleet gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. Noemenswaard is het grote balkon, dat zich aan de achterzijde van de woning bevindt, hangend boven het water.
lees meer...

Interieur & Faciliteiten.

De grote woonkeuken bevindt zich onder straatniveau, gedeeltelijk in de dijk en beschikt over een groot fornuis met 3 ovens, een vaatwasser en een grote koelkast.

Op de begane grond is een heerlijke zonnige woonkamer en op de 1e verdieping zijn de grote slaapkamer met inloopkast (en ruimte voor een kinderbedje) en de fijne badkamer met inloopdouche, haardroger en toilet te vinden.

De accommodatie heeft een woonkamer met flatscreen-tv en dvd-speler. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

lees meer...

Enkhuizen en Omgeving.

Vanuit de woning staat u direct in het stadscentrum met veel kleine winkeltjes, leuke restaurants, vistentjes en gezellige café’s. Aan de verschillende havens vindt u terrassen, waar het heerlijk toeven is en men kan genieten van alle reuring die de havens bieden.

Op 600 meter van De Vier Kroonen kunt u een rechtstreekse veerboot nemen naar Medemblik, Urk en Stavoren. Hoorn en Lelystad bevinden zich op 25 minuten rijden van het vakantiehuis. Met de auto bent u in 50 minuten in Amsterdam.
lees meer...

Reserveren en Algemene informatie.
Algemene voorwaarden
Fotogalerie
Contactinformatie